Onze Limousines
Hummer H2
Geschikt voor 8-14 personen!

De Hummer H2 limousine van Toll-Limousine Verhuur is precies wat je zoekt als je in stijl en met veel ruimte wilt reizen in Brabant naar je verjaardagsfeest, huwelijk of een andere speciale gelegenheid. Deze Hummer kun je huren met maximaal 14 personen, maar je kunt natuurlijk ook met minder personen gebruikmaken van onze service. Zo houd je ruimte over voor bijvoorbeeld bagage of tassen na het shoppen.


De witte Hummer H2 limousine huren is reizen in luxe


Of je nu voor een speciale gelegenheid een limousine wilt huren of gewoon zomaar, bij Toll-Limousine Verhuur in Brabant staat onze witte Hummer H2 altijd voor je klaar. Elke dag van het jaar en 24/7 rijden wij je graag in stijl naar jouw bestemming in alle luxe. Indien gewenst, kun je ook gebruikmaken van een van onze arrangementen. PPlan je een heerlijk etentje met lekkere wijnen erbij? Kies dan voor onze after dinner service en laat onze chauffeur je veilig naar huis vervoeren. Ook hiervoor kun je onze Hummer H2 limo huren. De witter Hummer H2 limousine is bovendien zeer stijlvol en heeft een unieke uitstraling. Perfect dus als vervoer voor jouw sweet sixteen of je gala.


Wat zijn de kosten voor het huren van de witte Hummer H2 limo?


Bij Toll-Limousine Verhuur profiteer je van de goedkoopste prijzen van Nederland als je een witte Hummer H2 limousine wilt huren in Brabant. Je betaalt daarbij een vaste prijs, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. De prijs bedraagt €150 het eerste uur en alle opeenvolgende uren zijn €100 per uur. Heeft u liever dat de chauffeur blijft wachten op locatie? Dat kan! Hier worden dan nog extra kosten voor verrekend. De prijs bedraagt €50 per uur dat onze auto op je wacht. Bovenstaande prijzen zijn inclusief:  • Alle kilometers

  • Verzekering

  • Chauffeur

  • Een fles cava

  • BTW


Boek snel een rit in onze limo


Wil jij ook onze Hummer H2 limousine met chauffeur boeken voor een speciale gelegenheid? Of bijvoorbeeld als directievervoer voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op om jouw rit te boeken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel naar +31(0)6-83 57 89 74.