Welkom bij Toll Limousine Verhuur
Welkom bij Toll Limousines

Waan jezelf een échte ster met onze limousine verhuur service!


Onze limousine verhuur service is de perfecte manier om jezelf eens als een echte ster te laten vervoeren. Waan jezelf voor even miljonair in één van onze drie stretched limousines als je gebruikmaakt van onze limo service, actief in heel Nederland.


Limousine verhuur voor elke gelegenheid


Wil jij op een chique en aparte manier verschijnen op een gala, op een eindexamenfeest of tijdens een Sweet 16 Party? Of wil je stijlvol naar een popconcert gaan of vanuit Brabant eens een dagje shoppen op de Huishoudbeurs of in Amsterdam, Antwerpen of Gent? Voor elke gelegenheid en overal in Nederland kan je beroep doen op onze limo service! Toll-Limousine Verhuur heeft drie limo’s ter beschikking om jou in stijl en luxe te vervoeren naar jouw bestemming. De luxe limousines zijn beschikbaar inclusief ervaren én gediplomeerd chauffeur.


Het adres voor goedkoop limousine verhuur


De limousine verhuur service van Toll-Limousine Verhuur, gevestigd in Brabant, is niet enkel stijlvol, maar ook goedkoop. Bij ons betaal je altijd een vaste prijs, zodat je op voorhand weet wat je krijgt. Limousine verhuur bij ons is bovendien goedkoop omdat we verschillende arrangementen bieden. Geen enkele andere limo service in Nederland is zo goedkoop en zo chic als ons Brabantse bedrijf.


Kies voor een stijlvol vervoermiddel


Heb je behoefte aan een blikvanger voor promotionele activiteiten? Of wil je een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of een bruiloft in Zeeuws-Vlaanderen of zelfs in de rest van Nederland een speciaal tintje geven? Dan is een limousine van Toll-Limousine Verhuur hét juiste vervoermiddel! Onze drie limos met plaats voor wel 13 personen en inclusief gediplomeerde chauffeurs staan namelijk elke dag van het jaar voor je klaar. Bekijk snel onze arrangementen en auto’s en ontdek de mogelijkheden voor jouw chique vervoer.

Onze Limousines
Hummer H2
Vanaf € 100 | Geschikt voor 8-14 personen
bekijk deze limousine
Witte Lincoln
Vanaf € 75 | Geschikt voor 6-8 personen
bekijk deze limousine